Värmepumpar i Iggesund

Iggesund är en mindre ort (cirka 3437 invånare i tätorten, 2022). Det finns ett lokalt företag i Iggesund som sysslar med värmepumpar och du kan du hitta mer information om den här.
Värmepumpsföretaget i Iggesund kan förhoppningsvis hjälpa dig med ditt behov av värmepump, oavsett om det är nyinstallation, utbyte eller kanske bara en service.

Installera värmepump i Iggesund

Följande företag arbetar på något sätt med värmepumpar och uppvärmningslösningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en eller ett par olika.

Bäcklunds Rör

NJUTÅNGERS-VIK 9, 825 30 Iggesund, Sverige

Kort fakta om Iggesund

Iggesund är en tätort i Hudiksvalls kommun, Gävleborgs län, belägen vid Hälsinglands kust. Iggesund ligger 9 km söder om Hudiksvall, 45 km norr om Söderhamn och 70 km sydost om Ljusdal. Österut gränsar samhället till Bottenhavet med skärgård där bland annat den lilla ön Brakskär finns. Närmaste större städer är Sundsvall (92 km) åt norr och Gävle (126 km) åt söder. Mot väster breder skog och landsbygd ut sig mot Sörforsa (13 km). Det är inte uppenbart, men Iggesund ligger på en ö. Ön heter Iggesundsön och är Hälsinglands största ö.