Värmepumpar i Frösön

Det finns ett lokalt företag i Frösön som sysslar med värmepumpar och du kan du hitta mer information om den här.
Värmepumpsföretaget i Frösön kan förhoppningsvis hjälpa dig med ditt behov av värmepump, oavsett om det är nyinstallation, utbyte eller kanske bara en service.

Installera värmepump i Frösön

Följande företag arbetar på något sätt med värmepumpar och uppvärmningslösningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en eller ett par olika.

Fröja Vvs

Fröjavägen 27, 832 47 Frösön, Sverige

Kort fakta om Frösön

Frösön är en 41 km² stor ö och den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugonionde största ö till ytan och den tionde största av Sveriges insjööar.[källa behövs]Frösön var även en del av Frösö socken, 1863?1947 Frösö kommun, från 1948 Frösö köping, och är sedan 1971 en del av Östersunds kommun. På ön finns förutom delar av tätorten Östersund även ett flertal byar. Ön har tre broförbindelser med fastlandet: i öster med centrala Östersund och stadsdelen Staden - Frösöbron, i söder med Sandviken - Vallsundsbron, och i norr med Rödön - Rödöbron. På Frösön finns stadsdelarna Hornsberg, Mjälle, Lövsta, Berge, Härke, Östberget, Frösödal och Valla, vilka ingår i Östersunds tätort (Östersunds Stad ).