Värmepumpar i Askersund

Askersund är en mindre ort (cirka 4195 invånare i tätorten, 2022). Det finns 3 lokala företag som jobbar med värmepumpar, här kan du hitta mer information om dessa.
De flesta värmepumpsföretag i Askersund kan troligtvis hjälpa dig med det du behöver veta angående värmepumpar.

Installera värmepump i Askersund

Följande företag arbetar på något sätt med värmepumpar och uppvärmningslösningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en eller ett par olika.

Hammar VVS Teknik AB

Vapenvägen 2, 696 32 Askersund, Sverige

Bad & Värme, Askersunds Brunnsborrning AB

Läggesta 111, 696 91 Askersund, Sverige

Christers Allteknik

Fredbergavägen 1, 696 33 Askersund, Sverige

Kort fakta om Askersund

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Orten hade vid senaste tätortsavgränsningen (2010) 3 887 invånare, vilket motsvarar ungefär en tredjedel av hela kommunens invånarantal. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh. Staden ligger i utkanten av skogen Tiveden vid sjön Alsen som utgör nordligaste delen av Vättern och utmed sjön strax utanför staden ligger Husabergsudde med bad och camping. Från staden har man utsikt över Vättern och Tivedsskogen. På andra sidan vattnet syns prins Gustafs slott, Stjernsund.