Värmepumpar i Vadstena

Vadstena är en mindre ort (cirka 5734 invånare i tätorten, 2022). Det finns ett lokalt företag i Vadstena som sysslar med värmepumpar och du kan du hitta mer information om den här.
Värmepumpsföretaget i Vadstena kan förhoppningsvis hjälpa dig med ditt behov av värmepump, oavsett om det är nyinstallation, utbyte eller kanske bara en service.

Installera värmepump i Vadstena

Följande företag arbetar på något sätt med värmepumpar och uppvärmningslösningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en eller ett par olika.

Rörmokarna i Vadstena AB

Motalagatan 17, 592 32 Vadstena, Sverige

Kort fakta om Vadstena

Vadstena (uttal?) [²vas??te?na] är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten. Centrala Vadstena har en utpräglat ålderdomlig karaktär med låg bebyggelse, härstammande från såväl medeltiden som 1700- och 1800-talen, med tillhörande smala gator. På sommaren spelar turismen en viktig roll i Vadstena. Viktiga arbetsgivare är Rättpsykiatriska regionkliniken, Fredrikssons Verkstad samt Vadstena Kommun. Tidigare även Birgittas sjukhus. Stadens siluett domineras av Vadstena slott och Klosterkyrkan.