Värmepumpar i Norsjö

Norsjö är en mindre ort (cirka 2036 invånare i tätorten, 2022). Det finns ett lokalt företag i Norsjö som sysslar med värmepumpar och du kan du hitta mer information om den här.
Värmepumpsföretaget i Norsjö kan förhoppningsvis hjälpa dig med ditt behov av värmepump, oavsett om det är nyinstallation, utbyte eller kanske bara en service.

Installera värmepump i Norsjö

Följande företag arbetar på något sätt med värmepumpar och uppvärmningslösningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en eller ett par olika.

Larsson & Andersson Rör AB

INDUSTRIVÄGEN 2, 935 32 Norsjö, Sverige

Kort fakta om Norsjö

Norsjö är en tätort och centralort i Norsjö kommun i Västerbottens län samt kyrkby i Norsjö socken. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Enligt släktkrönikor grundades Norsjö runt 1470-talet av Enrich den Enögde och hans barndomsvän Mickel, då de bosatte sig i den delen av Norsjö som idag heter Sörbyn, varifrån bebyggelsen spred sig till norr om Noret och Kläppen. På 1890-talet knöts Stambanan genom övre Norrland ihop med Norsjö genom anläggandet av stationssamhället Bastuträsk år 1894. Den 22 juli 1917 invigdes Norsjös nuvarande kyrka. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan. Norsjöbygden har förutom samhället Norsjö och stationssamhället Bastuträsk flera byar.